In their last moments, people show you who they really are.
- Joker

AnnaSophia Robb-Rozcestník

6. dubna 2011 v 18:32 |  ♥AnnaSophia Robb♥

Info

Fotky

Videa

Filmografie:

Soul Surfer (2011)

The Space Between (2011)

Útěk na Horu čarodějnic /Race to Witch Mountian/ (2009)

Jumper (2008)

Opravdový život /Sleepwalking/ (2008)

Spy School (2008)

Most do země Terabithia /Bridge to Terabithia/ (2007)

Have dreams, Will Travel (2007)

Krvavá sklizeň /The Reaping/ (2007)

Co způsobil Winn-Dixie /Because of Winn-Dixie/ (2005)

Karlík a továrna na čokoládu /Charlie and the Chocolate Facotry/ (2005)

Americká děvčata: Samantha /Samantha: An American Girl Holiday/ (2004)

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Casion twoje SBééééčko!!! Casion twoje SBééééčko!!! | Web | 7. dubna 2011 v 13:26

jj good foto :-)

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama